юни 23, 2024

Слави Трифонов да ви пее на уше – пригответе си 40 бона

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-da-vi-pee-na-ushe-prigotvete-si-40-bona/144165 Kliuki.net
Слави Трифонов да ви пее на уше – пригответе си 40 бона

Всеки може да си поръча Слави Трифонов, но трябва да си приготви солидна сума

Слави Трифонов и екипа му струват точно 40 бона!

Ако искате да ви пеят на уше, само това е начинът да ги имате. Иначе те веднага ще се отзоват и въобще няма да се колебаят, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_76999" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов и екипът му струват 40 бона[/caption]

Който си организира частен купон, може да си покани Дългия и Ку-ку Бенд срещу въпросната сума. Всъщност водещият прибира едва 15 хиляди от хонорара, а останалите се разпределят между хората му, посочва изданието lifestyle.bg по информация на „Уикенд”.

За сравнение, някои от топ чалгаджийките имат далеч по-ниски тарифи. Преслава може да се поръча само за 8 бона, Галена също. Двете са сред най-ухажваните певици, а и програмата им обикновено е пълна, особено тази на Галена, която винаги е с провокативна визия и предлага пикантни гледки към своето тяло.

Оказва се, че Слави Трифонов не само е най-известният шоумен, но и слага в джоба си всички родни артисти у нас. И сигурно си мислите, че няма такива, които да са готови да се бръкнат в джоба за него, но грешите.

Намират се такива желаещи и най-важното – с възможности. Виктор Калев и Краси Радков пък прибират по около 3 бона за участие в представление, а Мариан Бачев едва 2500 лева. Те съвсем не могат да стигнат шефа си Слави Трифонов.