май 03, 2024

Слави Трифонов изхвърли Мартина от шоуто си!

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-izhvarli-martina-ot-shouto-si/145124 Kliuki.net
Слави Трифонов изхвърли Мартина от шоуто си!

Слави Трифонов заряза танцьорката и я остави без работаСлави Трифонов се е разделил с Мартина заради трети човек

Слави Трифонов изхвърли Мартина от шоуто си! Гологлавият водещ е решил да остави танцьорката буквално на улицата след раздялата им. Както знаете, в светското пространство от няколко седмици упорито се шушука, че шоуменът и половинката му от четири години Мартина Огнянова, са сложили край на отношенията си. Двамата са се разделили доста грозно и отношенията им са изключително обтегнати, издават ги хора от екипа.

[caption id="attachment_83229" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов изгони Мартина от шоуто си Слави Трифонов изгони Мартина от шоуто си[/caption]

Нещо повече, според запознати, за краха на връзката им вина има и трети човек, чието име обаче упорито се пази в тайна. Именно заради его напрежението между Слави Трифонов и Мартина е невъобразимо, а Дългия дори е принудил танцьорката незабавно да напусне Магаданс и повече да не се появява нито в студиото, нито в административната сграда на фирмата на водещия "Седем осми", научиха от Hotarena.net. Условие, което Мартина очевидно е изпълнила, тъй като от дни никой не я виждал, издават работещи в компанията.

Това поставя балерината в доста неизгодна ситуация, тъй като тя ще трябва тепърва да си търси нова реализация и поле за изява, за да може да се препитава. Освен това Мартина ще трябва да търси освен нова работа и нов дом. След раздялата Слави Трифонов я накарал незабавно да си стегне багажа и да напусне жилището му, което обитаваше заедно с него.

Раздялата им идва доста неочаквано, още повече, че от месеци се говореше, че отношенията помежду им са се задълбочили още повече и двамата вече мечтаят за наследник. Какво се е случило внезапно, за да се стигне до разрива, можем само да гадаем. Според столични клюкари Мартина дълго време е въртяла паралелна афера зад гърба на половинката си и то не с кого да е, а с бившия си Борис Солтарийски. Срещите им били тайни и доста преди беквокалистът да се ожени за Аделина.

Слави обаче научил сега и съвсем естествено, гневът му бил неописуем.