март 29, 2024

Слави Трифонов надвисна като зло над болната Венета – Къци я подучи!

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-nadvisna-kato-zlo-nad-bolnata-veneta-kaci-ya-poduchi/143222 Kliuki.net
Слави Трифонов надвисна като зло над болната Венета – Къци я подучи!

Слави Трифонов може да те е проклел, пошегува се Къци с Венета Райкова, която се тръшна болна с висока температура

Слави Трифонов може да те е проклел, затова си вдигнала температура, изцепи се Къци пред Венета Райкова, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_66678" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов надвисна като зло над болната Венета, Къци я подучи Слави Трифонов надвисна като зло над болната Венета, Къци я подучи[/caption]

Той се вдъхновил от статия по негов адрес, в която е описан като жертва на врага си Слави. И къде на шега, къде наистина, реши, че може Дългия да има пръст в болестта на Венета.

[caption id="attachment_66679" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов разболял Венета?! Слави Трифонов разболял Венета?![/caption]

Водещата на Горещо се оплака преди ден, че се е тръшнала на легло заради ужасно гаден вирус. Тя дори се наложило да посети болница.

[caption id="attachment_66680" align="alignright" width="233"]Къци раздуха куриозната си версия, а Венета взе да се тюхка Къци раздуха куриозната си версия, а Венета взе да се тюхка - виж продължението вляво[/caption]

Блондинката приемаше съвети и насоки от приятели в мрежата. Къци Вапцаров пък напоследък непрекъснато проявява интерес да си гука с нея.

В хода на разговора, Елза Парини даде идея, че на Венета са й направили магия и затова се чувства така.

[caption id="attachment_66681" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов може да се пребори с антивирусната, шегува се Къци Вапцаров Слави Трифонов може да се пребори с антивирусната, шегува се Къци Вапцаров[/caption]

И Къци веднага се светна, че в основата на това зло може да стои именно Слави Трифонов. Венета Райкова се затюхка, но накрая прецени, че едва ли това може да е причината.

Това съвпадна тематично и с последното издание на предаването й, където тя беше поканила за гост ходжа. И от дума на дума, Слави Трифонов беше замесен, а Къци не пропусна уж случайно да го вмъкне като виновник за положението.

Авторът на не особено смешни вицове май много се харесва в последното си превъплъщение, което му се наложи да приеме като предизвикателство в Като две капки вода.

Ето защо той продължава да си държи свидно снимката от този момент, а и наблегна колко много си прилича с оригинала Слави Трифонов.