март 20, 2023

Слави Трифонов предложи на Мартина в столичен хотел? (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-predlozhi-na-martina-v-stolichen-hotel-snimki/144409 Kliuki.net
Слави Трифонов предложи на Мартина в столичен хотел? (Снимки)

Слави Трифонов е организирал романтична вечеря за любимата си, за да поиска ръката й

Слави Трифонов е предложил брак на Мартина. Този слух все по-упорито обикаля светското пространство след като шоуменът и любимата му бяха изловени в луксозен столичен хотел. Двамата са прекарали нощта там, а запознати издават, че Слави Трифонов целенасочено е избрал мястото, за да поиска ръката на танцьорката.

[caption id="attachment_78598" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов и Мартина на тръгване от хотела Слави Трифонов и Мартина на тръгване от хотела[/caption]

Близки до Дългия са категорични, че той е организирал усамотена вечеря за двамата в ресторанта на хотела, на която я е помолил да се омъжи за него. Двамата са прекарали нощта в хотела, а бдителни папараци успяха да ги изловят на тръгване късно сутринта. Не е ясно обаче, ако действително е имало предложение за брак, какъв е бил отговорът на Мартина.

Неотдавна Слави Трифонов призна в ефира на шоуто си, че е предлагал брак цели три пъти, тъй като много иска да има семейство и деца. До момента обаче опитите му удрят на камък, припомнят от Hotnews.bg. Изглежда обаче Мартина се притеснява от решаващата стъпка. В онлайн пространството дори се появиха коментари, че най-вероятно балерината е отказала за четвърти път.

Ако се съди по нацупените физиономии и на двамата при излизането им от хотела, смеят се форумци.

[gallery link="file" ids="78599,78600"]