март 29, 2024

Слави Трифонов превърнал Мартина в робиня (Факти)

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-prevarnal-martina-v-robinya-fakti/146304 Kliuki.net
Слави Трифонов превърнал Мартина в робиня (Факти)

Слави Трифонов карал Мартина да му масажира краката и да му прислужва

Слави Трифонов се е отнасял с бившето си гадже Мартина, като с робиня. Това разкритие, направено от близка приятелка на танцьорката, обиколи медиите и социалните мрежи, но май не изненадва никого.

Известният учиндолски шоумен е прочут със заядливия си нрав и тираничното си държание, от което страдат хората от екипа му и останалите му подчинени. Затова никой не подложи на съмнение, че Дългия е тормозел приятелката си.

[caption id="attachment_90926" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов тормозел Мартина Слави Трифонов тормозел Мартина[/caption]

Запознати твърдят, че балерината нагласяла възглавничките на дивана, за да е удобно на Трифонов да седне. Тя му сервирала питиетата мълчаливо и слушала с внимание, тирадите на Слави, които продължавали доста дълго.

Вечер, след като се прибирали изморени от шоуто Мартина не забравяла да направи масаж на краката на великия водещ.

Тя е търпяла и доста ограничения, които Слави й е налагал. Чашата прелива, след като Дългия й забранява да има приятелки, неодобрени от него и не и разрешава да има лична страница във Фейсбук.

Мартина не е с лесен характер и защо е търпяла това, чудят се запознати и близки до известната двойка. Явно е искала да надене пръстен на ръката си, коментират други.

Лъжовната роля, която красивата танцьорка сама си е избрала, я карала да се чувства унизена и нещастна, научиха от hotarena.net.

Връзката на Мартина със Слави Трифонов продължи четири години, през които тя търпи прищевките на Дългия и се съобразява търпеливо с тях. Но всичко си има граници и накрая красавицата не издържа и изневерява на шоумена с треньора си по бокс.Това е краят на отношенията им.Учиндолеца е категоричен, прошка няма да има.

Всички обвиняват балерината, че е изменила на Слави, но едва ли си дават сметка, какво е изтърпяла тя през всичките години на послушание. Новото й гадже не се перчи с пари и богатство, но я обича и уважава.