март 28, 2024

Слави Трифонов преживя Мартина, заби ученичка!

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-prezhivya-martina-zabi-uchenichka/146278 Kliuki.net
Слави Трифонов преживя Мартина, заби ученичка!

Слави Трифонов има нова любов в живота си, забрави за танцьоркатаСлави Трифонов е хлътнал сериозно по 18-годишна тийнейджърка

Слави Трифонов прежали Мартина! Водещият вече е забравил за танцьорката, която го заряза заради друг и си е намерил нова любов. И то не каква да е. Водещият, който гони 50-те години, е хлътнал до уши по... 18-годишно девойче!

[caption id="attachment_90780" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов забрави Мартина Слави Трифонов забрави Мартина[/caption]

Шоуменът ревниво пази новата си забивка в тайна, но хора от екипа му го издадоха. Служителите, пожелали анонимност, разкриха, че Слави буквално е разцъфнал в последните дни, не се заяжда с тях и не крещи за щяло и нещяло. И причината за това е именно младата госпожица. Която е ученичка в 12 клас на

Музикалното училище в София. Не е ясно как Дългия се е запознал с нея, но е факт, че момичето е успяло за нула време да го накара да се отърси от предателството на Мартина. И отново да се радва на живота.

Този път обаче Трифонов е твърдо решен да запази новата си връзка в тайна и да не я поставя на вниманието на медиите. Като по този начин се надява да предпази и новата си изгора от негативното влияние на славата, научиха от hotarena.net.

Самата девойка също нямала нищо против да стои в сянка, тъй като се оказала изключително скромна, разкриват близките на Слави Трифонов. За разлика от Мартина момичето не било вманиачено по марковите дрехи и скъпите подаръци и именно с това успяло да спечели Слави.

За да е сигурен, че ще останат скрити възможно най-дълго от очите на медиите и феновете, водещият умишлено посещавал по-дискретни заведения с ученичката, а вече дори я завел и на екскурзия, естествено, извън България.