април 18, 2024

Слави Трифонов прибира Мартина, строи семеен палат?

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-pribira-martina-stroi-semeen-palat/145785 Kliuki.net
Слави Трифонов прибира Мартина, строи семеен палат?

Слави Трифонов започва строежа на семейно жилищеСлави Трифонов е на път да прости на Мартина за предателството й

Слави Трифонов е на път да се събере отново с невярната Мартина. Покрай празниците шоуменът се размекнал и бил готов да забрави изневярата на танцьорката и да си я прибере обратно. Поне това се шушука сред хората от екипа на шоуто, които смятат, че Дългия е преглътнал предателството на половинката си.

[caption id="attachment_87464" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е на път да прости на Мартина? Слави Трифонов е на път да прости на Мартина?[/caption]

На тази мисъл навеждат и последните действия на гологлавия водещ. Запознати издават, че Слави Трифонов си е купил място, на което ще започне да строи семейно имение. В което имал намерение да заживее заедно с бъдещата си жена и да отгледат децата си, научиха от Блясък.

Водещият се е обзавел с цели седем декара място в непосредствена близост до София и в най-скоро време ще започне да строи на него огромно имение. В което да се установи за постоянно и да създаде семейство. Близки до звездата издават, че именно това е накарало Дългия да размисли и да прости на невярната балерина.

Слави Трифонов открай време се замислял да създаде семейство и да има дете. А както знаете, в последните години единствената му сериозна връзка е тази с Мартина. Която се оказа и единствената жена, съумяла да изтърпи тежкия нрав на шоумена.

Осъзнавайки, че трудно ще намери друга, която да се справя с характера му, Слави Трифонов размислил и решил да си прибере обратно танцьорката, твърдят негови близки. Дали тези слухове са верни или звездата просто е решил да започне строежа на дома си без до него да има жена, предстои да разберем.

Факт е обаче, че танцьорката продължава да е аут от шоуто. Което кара феновете да се съмняват, че Слави някога ще й прости за унижението.