април 17, 2024

Слави Трифонов с куп заболявания – слиза ли от ефир?!

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-s-kup-zabolyavaniya-sliza-li-ot-efir/144083 Kliuki.net
Слави Трифонов с куп заболявания – слиза ли от ефир?!

Слави Трифонов има куп заболявания, време е да слезе от ефир, посъветваха го специалисти

Слави Трифонов може и да слезе от ефир след броени месеци, научи Kliuki.net.

Този път съветът идва от лекари, но водещият е толкова жаден за слава и изява, че не ги слуша. Скоро обаче може и да му се наложи, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_74872" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов[/caption]

Причината е, че Дългия страда от куп заболявания. Специалистите го посъветвали категорично, че ако продължава така, най-малкото, което ще му се случи, е да започва да се дъни сериозно в работата си. Очите му са сериозно засегнати и това се знае от доста време.

Наскоро обаче той бил сполетян и от орнитоза, която лепнал от любимеца си в студиото – папалага, разказва „Всеки ден”. Но грижите на Слави Трифонов не спират дотук. Той започнал и да не чува заради деформация на едното ухо и последвало възпаление.

Инфекция на дробовете станала причина за това и той се принудил да пие антибиотици. Ще се наложи да се възстановява дълго, но Слави не искал да си остане у дома, а все киснел в шоуто. Много е чувствителен на темата, ако някой му каже да вземе мерки, все кашля, но крещи, че му няма нищо, разказват хора от екипа.

Редакторите едвам понасят положението, защото Слави Трифонов недочувал какво му се говори в слушалката. Именно техническото устройво е виновно за деформацията на ухото му, а звукът допълнително усложнявал възпалението.

Зрителите обичат учиндолеца, колкото и да го плюят. Е, и той има своите врагове, но е факт, че мнозина дори не си представят да се разделят с него. бТВ пък отдавна са му вдигнали мушката и нищо чудно да се възползват от положението.

Слави Трифонов показва характер и инат, не смята да се предава, но рано или късно ще трябва да се откаже от предаването заради здравето си.