март 29, 2024

Слави Трифонов струва 40 бона! Какво прави срещу сумата?

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-struva-40-bona-kakvo-pravi-sreshtu-sumata/143404 Kliuki.net
Слави Трифонов струва 40 бона! Какво прави срещу сумата?

Слави Трифонов има богат репертоар от песни, но гласовите му данни далеч не си струват парите

[caption id="attachment_68243" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов струва 40 бона[/caption]

Слави Трифонов взима рекорден хонорар за участие. На фона на най-скъпоплатената фолк певица Мария, която не отваря гърло срещу по-малко от 8000 лева, Дългия взима петорно!

Да, тарифната за наемане на Слави Трифонов и Ку-ку бенд е 40 000 лева. Минимум. Точната сума никой не знае със сигурност, тъй като от доста време насам Дългия отказва участия, писа HotArena.net.

Всеки поотделно

Ако искате да наемете само Ку-ку бенд, трябва да се бръкнете за 25 000 лева, като отново зависи какво е тържеството. Голям процент от тази сума пак си отива в джоба на Слави, тъй като той продуцира музикантите си.

Само басистът Георги Милчев-Годжи пък може да извикате на частно парти срещу 2500 лева. Той обаче най-често ходи в комплект с вокалистката Цветелина Грахич, за която трябва да се бръкнете още 2 бона.

[caption id="attachment_68245" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи иска 2500 лева[/caption]

Тези тарифи за първи път лъсват в медиите, като досега никой не знаеше, че срещу 15 000 лева може да си поръча един брой Слави Трифонов. Сумата обаче може и да е по-голяма, писа Блясък.

Срещу 15 бона и хоро ще играеш

Любопитно е и какво точно ще прави Дългия срещу баснословната сума. Като изпълнител той има богат репертоар от песни, но гласовите му данни далеч не си струват парите. Слави пее от сърце, но всъщност… не може да пее. За сравнение, гърло Номер 1 на чалгата Преслава е доволна на 6000 лева за участие. Примата на поп фолка Глория пък се съгласява на 5 бона, а Андреа и Анелия вият гърло скромно срещу 4000.

Всички те обаче пеят много по-вярно от Слави Трифонов, който е известен с фалшивото си пеене. Може би покрай хитовете си парчета, Дългия играе и някой друг скеч, за да си заслужи парите…