януари 28, 2023

Слави Трифонов унижи Борис Солтарийски: Не можеш да пееш

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-unizhi-boris-soltariyski-ne-mozhesh-da-peesh/142721 Kliuki.net
Слави Трифонов унижи Борис Солтарийски: Не можеш да пееш

Слави Трифонов не спира да се гаври с екипа си пред очите на стотици зрители

Слави Трифонов е известен с факта, че обича да си прави бъзици с екипа си по време на заснемането на предаването му. Доста често обаче в напъните си да бъде оригинален Дългия стига до откровено обидни реплики, които единствено унижават човека, към който са насочени.

[caption id="attachment_62611" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов унижи Борис Солтарийски Слави Трифонов унижи Борис Солтарийски[/caption]

След като преди няколко дена Слави Трифонов обиди беквокалистката си Цветелина Грахич за устните й, снощи водещият продължи да се заяжда с хората от бенда си. Този път на мушката му попадна колегата на Грахич - Борис Солтарийски. По време на "Шоуто на Слави" снощи Слави Трифонов заяви на Борис, че не е никакъв професионалист, тъй като не може да пее без да гледа текста на песента от аутокюто. Самият Борис, а и зрителите в студиото, останаха безмълвни от грозната нападка на шоумена.

"Като не може да пее защо го държи в шоуто? Нали той сам си го избра", възмущават се форумци. "Слави Трифонов отново се изложи жестоко", гневят се онлайн потребителите. Самата сценка се разигра по време на финала на кастинга за партньорка на господин Андреев. А думите на водещия бяха предизвикани от факта, че трите момиченца, които се бореха за първото място, не били използвали аутокю за нито една от песните си.

"Вие сте професионалистки. Не като Борис Солтарийски. Той не може и една песен да изпее без аутокю", изцепи се Слави Трифонов.