март 29, 2024

Слави Трифонов уреди новата си с песен, прави я певица? (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-uredi-novata-si-s-pesen-pravi-ya-pevica-video/143055 Kliuki.net
Слави Трифонов уреди новата си с песен, прави я певица? (Видео)

Гери Дончева се е амбицирала да гради кариера извън моделството, музикалните фенове си запушиха ушите

Гери Дончева е име, добре познато на феновете на модата. От няколко дена обаче името на моделката се споменава все по-често заедно с това на Слави Трифонов. Причината? Според слуховете, Гери Дончева и Дългия имат любовна афера, заради която шоуменът дори обмислял да натири дългогодишната си приятелка Мартина. Дали тези слухове са истина или не, можем само да гадаем. Факт е обаче, че в музикалното пространство се завъртя една доста любопитна песен.

[caption id="attachment_65266" align="alignleft" width="300"]Гери Дончева се напъва да рапира Гери Дончева се напъва да рапира[/caption]

В която участие взема именно Гери Дончева. Госпожицата се напъва да рапира - нещо, което не й се получава особено, смеят се феновете. И съвсем естествено, взеха да се чудят как точно манекенката се е уредила с участие в песен, при положение, че изобщо няма и грам талант. Е, отговорът не закъсня. "100% е накарала Слави да я уреди. И той не е могъл да й откаже", коментират запознати.

Допълнителни съмнения поражда и фактът, че въпросната песен - "Как го правиш", е записана от Ники Манолов още преди месеци. И то като соло изпълнение. И изведнъж - хоп, нов аранжимент и Гери Дончева в нея. "Някой го е накарал", убедени са форумци. Още повече, че самият Ники Манолов се познава със Слави, тъй като беше сред участниците в първия сезон на Music Idol. Който беше продуциран именно от Дългия.

"Явно Слави му се е обадил и го е накарал да включи Гери Дончева в парчето", разсъждават феновете.