април 19, 2024

Слави Трифонов вън от бТВ! Виж как му извиха ръцете (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-van-ot-btv-vizh-kak-mu-izviha-racete-video/142660 Kliuki.net
Слави Трифонов вън от бТВ! Виж как му извиха ръцете (ВИДЕО)

Слави Трифонов трябва да се подпише под най-унизителните условия в историята на бТВ или си заминава

[caption id="attachment_62198" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов Най-унизително за Слави Трифонов било новото условие – предаването му да се излъчва в по-късен час и да е по-кратко[/caption]

Слави Трифонов е вън от бТВ, след като от медията му извиха ръцете и въведоха нови правила. Новият директор на бТВ Павел Станчев коли и беси наред и Дългия също е минал под ножа, разказват зад кулисите на телевизията.

След среща на четири очи Станчев обяснил на Слави Трифонов, че няма да позволи сценарият с Росен Петров да се повтори, затова му забранява всякакви дискусии на политическа тема. Крайно време било Дългия да се разграничи веднъж завинаги от политиката. След изгонването на Петров, негови колеги възнегодували как Слави необезпокояван издигнал кандидатурата на Миглена Кунева, а Росен веднага бил аут.

За да не се получават повече недоразумения на темата „политика“ било наложено вето в „Шоуто на Слави“. „Още сега можеш да си скъсаш договора, ако не си съгласен“, заплашил Павел Станчев, писа „Всеки ден“.

Това обаче не било всичко. Най-унизително за Слави Трифонов било новото условие – предаването му да се излъчва в по-късен час и да е по-кратко. След изместването на вечерните новини от 22 ч на 22.30 ч, „Шоуто на Слави“ щяло вече да започва след 23 ч. и да трае само половин час. „Голата истина“ с Любо Нейков и Ели Гигова е вън от екран.

„Погребват ни живи! Това е най-голямото унижение за Слави Трифонов досега и той никога няма да се съгласи на тези условия. Заминаваме си!“, разказват хора от екипа на шоуто. След 23 ч гледаемостта на предаването ще е минимална рейтингът ще падне и скоро от бТВ ще имат и реално основание за прекратяване на договорите. Освен това, с табуто за политиката, рубриката на Редколегията отпада, а тя е сред най-гледаните.

„Извиха ръцете на шефа и не малка вина за това има Росен Петров. С онова видео, което пусна, той загатна, че Слави Трифонов също е политически зависим и от бТВ нямаха друг избор“, отбелязват от Шоуто на Слави. Вижте въпросното видео по-долу.