май 02, 2024

Слави Трифонов взема любовницата си в Магаданс (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-vzema-lyubovnicata-si-v-magadans-snimki/146474 Kliuki.net
Слави Трифонов взема любовницата си в Магаданс (Снимки)

Слави Трифонов намери заместничка на Мартина не само в леглото, но и в балета си

Ева Карамфилова е новоизлюпената нова на Слави Трифонов! Новото момиче участва в конкурса „Maгaдaнc – cтaни eднa oт нac“ и Дългия я харесал и решил да я вземе в балета си.

eva2Анонимен интернет потребител е изпратил това съобщение до известна медия, като твърди, че е засякъл Слави и Ева и ги е видял заедно. Учиндолеца ходел често в Студентски град, където живее Ева Карамфилова и я чакал пред жилището й, твърди анонимния сигнал. Красавицата е на 19 години, допълва потребителят, и е грабнала Трифонов с младостта и таланта си.

На кастинга Ева се представила отлично и без да се смущава контактувала с Трифонов. Сякаш се познават от преди, коментират близки до предаването.

Свободното държание и усмивката, която не слизала от лицето на блондинката й спечелили не само Слави, но и журито, в което участват неговите балерини.

Еднолично, обаче Дългия одобрил Ева и сигурно тя ще е новата балерина в „Магаданс“. Известен с тираничния си нрав, той едва ли ще се да се съобрази с останалите членове на журито, предполагат запознати.

Кастингът за попълване на балет „Магаданс“ се провежда заради Мартина Огнянова, която напусна балета след раздялата си със Слави Трифонов, след продължила няколко години връзка.

Злите езици говорят, че Учиндолеца търси заместничка на Мартина не само като балерина, но и такава, която да сподели празното му все още легло. Слави харесал доста по-младата от него Ева и й обещал блестящо бъдеще, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че скоро той се появи без грим в предаването си и с вида си стресира зрителите.По лицето му се видяха множество бръчки и големи торбички под очите . Трифонов не е в първа младост, през есента ще навърши 49 години и деветнадесет годишната Ева не е лъжица за неговата уста, твърде млада е за него, говорят недоброжелателите.

Ева Карамфилова Ева Карамфилова