април 26, 2024

Слави Трифонов зарязал Мартина заради засукана пловдивчанка

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-zaryazal-martina-zaradi-zasukana-plovdivchanka/145148 Kliuki.net
Слави Трифонов зарязал Мартина заради засукана пловдивчанка

Слави Трифонов и новата му били изловени буквално на калъп от танцьоркатаСлави Трифонов е хлътнал яко по любовницата си, подарил й кола и апартамент

Слави Трифонов е зарязал Мартина заради засукана пловдивчанка. Вече е официално, че шоуменът и танцьорката са прекратили дългогодишната си връзка. Причината за краха обаче се пазеше в тайна. Досега. Хора от екипа, наблюдавали драмата отблизо, разказват, че гологлавият водещ и балерината от Магаданс са разделени заради друга жена. По която Дългия лапнал като хлапак.

[caption id="attachment_83395" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов зарязал Мартина заради пловдивчанка Слави Трифонов зарязал Мартина заради пловдивчанка[/caption]

За въпросната мистериозна дама се знае единствено, че е от Пловдив и че е доста по-млада от звездата. Това обаче не притеснявало Слави Трифонов, който дори осигурил на любовницата си кола и апартамент в лъскав пловдивски квартал. Освен това водещият я уредил и на престижна работа и не пропускал случай да я посещава, научиха от hotarena.net.

Мартина обаче надушила аферата и започнала да следи половинката си. Стигнало се до там, че танцьорката почти успяла да залови двамата прелюбодейци на калъп, след което последвала грозна сцена. В крайна сметка Слави наредил на Мартина да се разкара и унизената балерина напуснала разплакана полесражението.

Заради грозната сценка, предадената Мартина набързо си събрала багажа и заминала за родния си град. За да не може никой да я намери, измамената жена си изключила телефона и всички опити на Трифонов да се свърже и да поговори с нея, били напразни.

Това е и причината Слави да я накара да напусне шоуто му и да си потърси работа другаде. Очевидно е, че напрежението помежду им няма да стихне скоро и за всички ще е по-добре двамата да не работят на едно място, коментират хора от екипа.

Разочарованието за Мартина е още по-голямо, тъй като тя най-накрая си дала сметка, че никога няма да успее да се омъжи за Слави Трифонов, още по-малко пък да му роди дете. Тъй като водещият никога няма да смири палавия си нрав.