декември 01, 2023

След цирка с тротинетката Тихомир от "Фермата" отсвири Емили, пуска се в сайтове за запознанства

https://kliuki.net/kliuki/sled-cirka-s-trotinetkata-tihomir-ot-fermata-otsviri-emili-puska-se-v-saytove-za-zapoznanstva/166666 Kliuki.net
След цирка с тротинетката Тихомир от "Фермата" отсвири Емили, пуска се в сайтове за запознанства

Циркът с тротинетката май коства на Емили връзката с Тихомир

Или както се казва в момента човекът, когото познаваме като Тихомир от “Фермата”. След като настрои цяла България срещу себе си с нестандартните си изцепки по магистралата, въпросното трансмомиче май си вкара автогол. Месеци наред слушахме колко са щастливи двамата (или двете, кой знае вече!), докато мигът на разлъката явно е настъпил съвсем наскоро. По най-актиална информация в публичното пространство доскорошната Мелиса си търси нови партньори. За целта мъжът жена твори редица профили в най-разнообразни сайтове за запознанства. Критериите му не са особено високи. Изглежда търси секс за една нощ, дискретна връзка, та дори и сериозни отношения. Предвид начина, по който бройка и мъже, и жени, вероятно идеята му се изчерпва в “каквото дойде”.

Никой не подбира в подобна връзка Снимка: Фейсбук

Така Тихомир май зачерква “любовта на живота си” – хиитовата напоследък Емили, която буквално влуди по-консервативната част от населението. В плановете на двамата, разбира се, бе неизменната сватба, сякаш това има някакво значение в наше време. Е, бракуването няма да се състои, ако се съди по бройканията на някогашния културист. В крайна сметка може би и самият той все още не знае кой е или поне не е измислил поредната си трансформация, силно намирисваща на пиар кампания.

Източник: lupa.bg