април 23, 2024

След грозните си закани, Джулиана Гани би отбой: Няма да дам Давид в интернат, човек може да каже всичко в яда си! (Вижте как се обяснява)

https://kliuki.net/kliuki/sled-groznite-si-zakani-dzhuliana-gani-bi-otboy-nyama-da-dam-david-v-internat-chovek-mozhe-da-kazhe-vsichko-v-yada-si-vizhte-kak-se-obyasnyava/165024 Kliuki.net
След грозните си закани, Джулиана Гани би отбой: Няма да дам Давид в интернат, човек може да каже всичко в яда си! (Вижте как се обяснява)

Джулиана Гани обяви, че много обича сина си и няма да го дава в интернат

Моделът Джулиана Гани опроверга твърденията на бившия си мъж Илиян Найденов, че е искала да прати сина им Давид в интернат. След като веднъж вече потвърди, че е изричала думите, записани на аудио от фитнес гуруто, Мис Силикон 2013 все пак отново повтори, че единствено прекалената й емоционалност е довела до скандалните слова и обеща да не изпълни заканите си от записа. [caption id="attachment_188774" align="aligncenter" width="350"]джулиана гани син Снимка: Инстаграм[/caption] „Обичам детето си и никога не съм се отказвала и няма да се откажа от него! Човек понякога говори всичко, но сърцето на майката е свързано с това на детето и няма сила, която да ни раздели. Търся Давид постоянно, звъня и обикалям всички институции, нека те решат кой прав и кой крив“, “, категорична е Гани. Тя обяснява, че думите невинаги отразяват истинските желания на хората, пише hotnews.bg.