юни 30, 2024

След масовия хейт ергенът Алек се покри, цака продукцията с отказ от ангажименти (Подробности)

Според запознати подобно поведение ще му струва солено

https://kliuki.net/reality/sled-masoviya-heyt-ergenat-alek-se-pokri-caka-produkciyata-s-otkaz-ot-angazhimenti-podrobnosti/225285 Kliuki.net
След масовия хейт ергенът Алек се покри, цака продукцията с отказ от ангажименти (Подробности)

Участието на Алек Младенов в “Ергенът” вървеше добре, докато обществото не стана свидетел на финала. Решението му да си тръгне от шоуто, без да избере между Надежда и Магдалена, практически не бе проблем. Проблем се оказа начинът, по който успя да сервира новината на пратените от самия него на финал участнички.

Именно видеото, с което им съобщи решението си, ядоса не само момичетата, но и всички зрители пред малкия екран. Последва масов хейт и немалко обиди, насочени не само към Ергена, но и към майка му. Подозренията, разбира се, хвърлиха главната вина върху мама Ксения. След нейната поява в шоуто всъщност се случи и всичко останало. Коментарите ѝ за финалистките също не бяха особено положителни, макар при срещите си с нея смите те да не бяха усетили лошо отношение.

Към днешна дата, изглежда, Алек е неоткриваем. Той спрял да отговаря на телефонните обаждания от страна на продукцията и игнорирал тотално съобщенията им. Според договора си е длъжен да спазва ангажиментите си към “Ергенът”. Това включва невъзможност за отказ от участие в интервюта, предавания, реклами и платени участия, с които Old School Productions има договорни отношения. Освен това трябва да поддържа и активност в социалните мрежи като част от ангажимента си към продукцията. Предвид нарушенията Младенов дължи сериозни неустойки.

Източник: show.blitz.bg