май 31, 2023

След статия на Kliuki.net: Николета не излъчи смъртта на Кочовска!

https://kliuki.net/kliuki/sled-statiya-na-kliukinet-nikoleta-ne-izlachi-smartta-na-kochovska/143062 Kliuki.net
След статия на Kliuki.net: Николета не излъчи смъртта на Кочовска!

Николета послуша феновете, не излъчи смъртта на Вера Кочовска

Николета Лозанова не излъчи смъртта на Вера Кочовска, след материал на Kliuki.net. Водещата на „Поверително от NL“, показа, че е преди всичко човек и се съобрази с гневните реакции на феновете, като въздържа да покаже кадите с последните часове на Вера Кочовска, както бе планирано. Звездата на ТВ7 преди два дни обяви, че смята да излъчи последните часове на  пророчицата, което предизвика бурни реакции.

Както Kliuki.net писа, Николета пусна промо клип с последните часове на Вера Кочовска, а разширен репортаж трябваше да бъде излъчен снощи. Заради гневни реакции на феновете, водещата и екипа й решиха да уважат паметта на покойната пророчица и да не излъчват последните й часове в таблоида. С което спечелиха заслужени похвали, а Лозанова доказа, че преди всичко е човек и не е готова на такива крайни постъпки  дори за рейтинга.

[caption id="attachment_65307" align="aligncenter" width="300"]Николета не излъчи последните часове на Вера Кочовска Николета не излъчи последните часове на Вера Кочовска[/caption]

Вместо това екипът на Николета показа кадри доказващи за пореден път феноменалната дарба на Вера Кочовска. Знаменитата пророчица бе една от най-уважаваните личности у нас и хиляди се прекланяха пред дарбата й, подобна на тази на Ванга. Архивните кадри, на които Кочовска помага на хора загубили близките си, предизвикаха истински фурор. А зрители се впуснаха в спомени за свои срещи с покойния феномен.

NI Lo

Решението на Николета да се съобрази с аудиторията й спечели доста точки пред зрителската аудитория. Освен това водещата направи друг успешен удар — излъчи кадри от рождения ден на "Горещо", с което показа на Венета Райкова, че вече диша във врата й. Буквално.