април 20, 2024

Смъртта на Лорън Скот покруси Холивуд (Сбогуват се през сълзи с нея)

https://kliuki.net/kliuki/smartta-na-loran-skot-pokrusi-holivud-sboguvat-se-prez-salzi-s-neya/142995 Kliuki.net
Смъртта на Лорън Скот покруси Холивуд (Сбогуват се през сълзи с нея)

Смъртта на Лорън Скот покруси Холивуд, Мик Джагър съкрушен

Смъртта на Лорън Скот потопи в сълзи Холивуд. Модната дизайннерка се самоуби вчера сутринта в дома си в Ню Йорк, като според първоначална информация причина са дългове за милиони. Звездите от шоубизнеса са в шок след новината, а някои от тях се оказаха не просто клиенти, но и близки приятели на модната дизайнерка и приятелка на Мик Джагър.

След като новината за смъртта й изтече в медиите, много от приятелите на Лорън туитнаха съболезнователни съобщения в социалната мрежа. Най-тежко смъртта на Лорън Скот преживява приятелката й Никол Кидман, която бе и сред най-верните клиентки на дизайнерката.

[caption id="attachment_64764" align="aligncenter" width="300"]Смъртта на Лорън Скот потопи в сълзи звездите на Холивуд Смъртта на Лорън Скот потопи в сълзи звездите на Холивуд[/caption]

Представител на актрисата сподели официално съобщение от нейно име в Туитър, тъй като самата Никол не бе на себе си, след новината.

„Никол и Лорън бяха близки приятелки повече от 25 години. Тя в момента е съсипана и не може да каже нищо“, написа той.

[caption id="attachment_64757" align="aligncenter" width="300"]Никол Кидман и редица знаменитости споделиха скръбта си Никол Кидман и редица знаменитости споделиха скръбта си[/caption]

Актрисата Бет Мидлър бе не по-малко емоционална „Току-що научих. Опустошена съм. Тя бе една невероятна душа, талантлива и прекрасна. Сбогом“.loren 8

Оливия Мън не скри сълзите си с емоционално признание „Шокирана и натъжена съм. Тя беше невероятен човек, талантлив дизайнер и невероятен приятел“, споделя още тя.

loren 9

Смъртта на Лорън Скот покруси и модния свят. Стотици манекенки и дизайнерки, изразиха съболезнования относно загубата й. „Познавах Лорън от 17-годишна. Пътували сме много пъти заедно. Сърцето ми е с Мик и всички, които я обичаха и бяха обичани от нея“, написа Наоми Кембъл.loren 6 loren 5 loren 3

Анна Уинтър, Марк Джейкъбс, Сара Джесика Паркър, Елизабет Хърли, Мадона и Кристи Бринкли са само част от знаменитостите, изпратили емоционални послания след смъртта на Лорън Скот.

„Това е ужасна и трагична загуба. Обичам те Лорън, ти бе винаги толкова щедра с мен“, пише Мадона по адрес на покойната дизайнерка.

Що се отнася до Мик Джагър, музикантът е в шок след случилото се. Той бе на турне в Австралия, но веднага се върна в Ню Йорк, след като научи за трагедията.