април 16, 2024

Смъртта на Пол Уокър потопи Холивуд в огромна скръб

https://kliuki.net/kliuki/smartta-na-pol-uokar-potopi-holivud-v-ogromna-skrab/141737 Kliuki.net
Смъртта на Пол Уокър потопи Холивуд в огромна скръб

Нелепата кончина на обичания актьор предизвика порой от сълзи сред колегите му

Медиите днес осъмнаха с новината за трагичната смърт на един от най-обичаните холивудски актьори Пол Уокър. Звездата си отиде от този свят едва на 40-годишна възраст в жестока автомобилна катастрофа. По ирония на съдбата кариерата на Уокър започна именно след участието му във филма "Бързи и яростни". Филм, в който основната тематика са бързите коли.

[caption id="attachment_55626" align="alignleft" width="300"]Вин Дизел страда заради смъртта на Пол Уокър Вин Дизел страда заради смъртта на Пол Уокър[/caption]

Нелепата му смърт веднага предизвика широк отзвук не само в Холивуд, но и в целия свят. Колегите на актьора побързаха да изкажат огромната си скръб от трагичната загуба на звездата. Един от първите беше Вин Дизел, с когото Уокър си партнира в поредицата "Бързи и яростни" и който беше сред най-близките му приятели. "Братко, ще ми липсваш много. Не знам какво да кажа. Небесата се сдобиха с още еди ангел. Почивай в мир!", написа звездата от "Трите хикса" и "Хрониките на Ридик" в официалния си профил в Инстаграм.

Дуейн Джонсън-Скалата също се присъедини към скърбящите. Бившият кечист изрази мъката си от загубата в Туитър: "Всичката ми любов, вяра и сила са със семейството на Пол в този ужасен момент. Неговата светлина ще ни даде сила. Обичам те, братко". Съболезнованията си изказаха и рапърът Лудакрис, режисьорът на "Бързи и яростни 7" Джеймс Ван, колегите на звездата Райън Филипе и Майкъл Чиклис, режисьорът Адам Шанкман и продуцентът Тод Либерман.

Припомняме ви, че Пол Уокър загина вчера следобед след зверска катастрофа в Северна Калифорния. Подробности, както и снимки от трагедията можете да видите ТУК.

[gallery link="file" ids="55627,55628,55629,55630,55631,55632"]