декември 03, 2023

Смешно видео изби рибата в нета: Овца се вози на мотор!

https://kliuki.net/kliuki/smeshno-video-izbi-ribata-v-neta-ovca-se-vozi-na-motor/143904 Kliuki.net
Смешно видео изби рибата в нета: Овца се вози на мотор!

Смешно видео с овца на мотор стана хит в нета

Смешно видео изби рибата в социалните мрежи. Овца подкара мотор и направо втрещи жителите на ирански град. Двама шегобийци решиха да се повозят с млекопитаещия добитък. И за да осигурят удобство и спокойствие на домашния си любимец дори му бяха сложили каска на главата.

Видеото предизвика абсолютен фурор в нета, пише италианското издание oggi.it. „Това смешно видео идва от Иран и е между комичното и сюрреалистичното“ се казва още в изданието. Според тях е просто невероятно не само фактът, че овцата управлява мотора, но също така и с нея са качени двама души и още една овца.

[caption id="attachment_72596" align="aligncenter" width="300"]Смешно видео подлуди от смях мрежата Смешно видео подлуди от смях мрежата[/caption]

А още по смайващ е фактът, че животните носят каски, а не двамата мъже! „Ето това се нарича грижа за животните“, майтапят се коментатори от изданието по повод на смешното видео.

[caption id="attachment_72597" align="aligncenter" width="300"]Клипът с овца на мотор изби рибата Клипът с овца на мотор изби рибата[/caption]

Това не е първият случай, в който животни се оказват в центъра на подобни комични ситуации. Преди няколко месеца в Канада катерица предизвика абсолютен хит като подкара водни ски в домашен плувен басейн. Малкият гризач бе толкова добре обучен, че направо смайваше публиката. А собствениците му дори обявиха такса вход, заради огромния брой желаещи да видят представлението.