април 18, 2024

Смях! Венета Харизанова цепи мрака с кофти фотошоп (Снимки + как моделката се прави на интелектуалка)

https://kliuki.net/kliuki/smyah-veneta-harizanova-cepi-mraka-s-kofti-fotoshop-snimki-kak-modelkata-se-pravi-na-intelektualka/166942 Kliuki.net
Смях! Венета Харизанова цепи мрака с кофти фотошоп (Снимки + как моделката се прави на интелектуалка)

Венета Харизанова се омаза с калпав фотошоп

В желанието си да се покаже като интелектуалка моделката се пусна в Инстаграм, “заобиколена” от книги. “Толкова много книги, толкова малко време”, написа тя, явно чакайки аплодисменти. Хаштаговете ѝ също заслужиха внимание. Според тях Венета Харизанова не е сред модерните красавици, за които красотата е единствено предимство. И тъй като се предполага, че не е в крак с модата, явно през цялото си свободно време русокоската… чете. За жалост обаче, кадърът не постигна нужния ефект.

Ако хвърлим по едно око на книжките в тапета, ще видим, че на практика те са само няколко, при това “копи-пейстнати” по лавиците на огромната етажерка. Така Венета Харизанова не съумя да докара добре основната си идея – че е интелектуалка от класа, която не си губи времето в празнословия и клюки с приятелки. От желание да се изкара умно момиче този път май прекали. Калпавият фотошоп си личи и от 200 км, а и да не забравяме, че секси позите никак не подхождат на библиотеката. Кученцето пък, колкото и да е сладко, вероятно следваше задачата да смили аудиторията и хората да не се вържат на измамата. Каквито и да са били тайните намерения на Харизанова, може би беше редно да се постарае малко повече.