април 26, 2024

Смях! Златка Райкова направи профил на Благой-джуниър в социалните мрежи (Моделката печели на гърба на детето)

https://kliuki.net/kliuki/smyah-zlatka-raykova-napravi-profil-na-blagoy-dzhuniar-v-socialnite-mrezhi-modelkata-pecheli-na-garba-na-deteto/166566 Kliuki.net
Смях! Златка Райкова направи профил на Благой-джуниър в социалните мрежи (Моделката печели на гърба на детето)

Златка Райкова е поредната знаменитост, решила да печели на гърба на детето си, видя Kliuki.net.

Плеймейтката създаде профил в Инстаграм на сина си от Благой Георгиев, който е ясно с каква е цел – рекламна. Във въпросния профил, логично, няма как да качва снимки лично 2-годишният мъник, но за сметка на това майка му е повече от активна в него. Дори и промокодовете за рекламите, които Райкова пуска там, с нейното име.

"Добре дошли в моят профил. Тук ще виждате мои снимки и клипове, които разказват за моето детство", заявява участието си в социалните мрежи хлапето. Или по-скоро амбициозната му родителка.

Явно Благой-младши сам ще се грижи за издръжката си и ще изкарва пари с реклами, за които ще отговаря майка му. Тя от години използва успешно социалните мрежи, за да налага линията си дрехи. За разлика от работливия си наследник, Благо-старши го удари на живот с новата си съпруга. Той почива активно с нея през лятото и не изглежда зает с нов бизнес.

Наскоро Джизъса показа снимка на втората си жена с двете му големи деца, но от нея малкият Благо липсваше. Явно отношенията между родителите му не са добри и Георгиев-старши вижда хлапето рядко.