September 16, 2024

Снимаха Уелската принцеса в Шотландия (Ето я Кейт на семейно излизане – Снимки)

Любимата принцеса на британците с нова публична поява

https://kliuki.net/kliuki/snimaha-uelskata-princesa-v-shotlandiya-eto-ya-keyt-na-semeyno-izlizane-snimki/229221 Kliuki.net
Снимаха Уелската принцеса в Шотландия (Ето я Кейт на семейно излизане – Снимки)

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заснети да пристигат с колата в Балморал, любимата дестинация на крал Чарлз III.

Всяка поява на Кейт Мидълтън вдъхва надежда, че възстановяването на любимия член на британското кралско семейство върви по план. Оптимизмът сега беше подхранен от появата й в шотландска църква, мястото, което тя не посещаваше, откакто обяви диагнозата си.

Имайки, че шотландският предвид Балморал е една от любимите дестинации на кралското семейство, Кейт Мидълтън беше заснет в Крейти Кърк със съпругата си принц и сина им принц Джордж.

Появата й в Балморал като част от посещението на неделната литургия всъщност не е толкова странна, тъй като като по-рано беше известно, че семейството се присъединява към крал Чарлз и кралица Камила на годишната им лятна почивка в Балморал.

За излизането в неделя Кейт носеше светлокафяво палто, което комбинира с кафява шапка с пера и висящи обеци, докато Уилям носеше тъмносин костюм.

Преди пътуването Уилям и Кейт прекараха време в дома си в Норфолк, близо до имението Сандрингам, където принцесата засне видеоклип по-рано този месец. От където заедно с Уилям те поздравиха британските спортисти за успеха им на Олимпийските игри в Париж.

Източник: kurir.mk