февруари 29, 2024

Снимка на Николета Лозанова без фотошоп показа колко са й "дълги" краката

https://kliuki.net/kliuki/snimka-na-nikoleta-lozanova-bez-fotoshop-pokaza-kolko-sa-y-dalgi-krakata/143107 Kliuki.net
Снимка на Николета Лозанова без фотошоп показа колко са й "дълги" краката

Снимка на Николета Лозанова без фотошоп показа истината за "стройната" осанка

Едно от най-трудните неща в онлайн пространството е да се намери снимка на Николета Лозанова без фотошоп. Плеймейтката внимава много какви кадри със себе си качва в профилите си в социалните мрежи, а всички фотоси с нея, съвсем естествено, са щателно обработени. За да я представят в най-добра светлина като перфектната красавица. Само че за неин ужас бдителни папараци от време на време успяват да я изловят в ежедневието й. И да я покажат такава, каквато всъщност е, без намесата на разкрасителни обработки.

[caption id="attachment_65710" align="alignleft" width="300"]Снимка на Николета Лозанова без фотошоп показа колко "стройна" е всъщност Снимка на Николета Лозанова без фотошоп показа колко "стройна" е всъщност[/caption]

Сравнително скорошна снимка на Николета Лозанова без фотошоп извади наяве най-голямата болка на госпожа Божинова, а именно - късите й крака. Което всъщност е напълно нормално, с оглед на ниския й ръст. Само че изглежда Ни Ло не може да преглътне, че няма как да се похвали със зашеметяващо дълги бедра.

На всичките й професионални снимки краката й са обработвани, за да бъдат удължени и да изглеждат безкрайни. Е, за неин ужас истината лъсна. На фотото, на което Лозанова е в гръб, заедно със съпруга си Валери Божинов, си личи изключително ясно каква точно е истината.

А именно - няма как ниската Николета да извади зашеметяващо дълги крака. Колкото и да ги обработва, истината е една, смеят се форумци.

Сравнете и вие професионално обработен кадър на плеймейтката с нейна снимка без фотошоп.