март 29, 2023

Софи Маринова бременна, крие името на щастливеца

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-bremenna-krie-imeto-na-shtastliveca/145557 Kliuki.net
Софи Маринова бременна, крие името на щастливеца

Софи Маринова бременна, но упорито крие самоличността на бъдещия татко

Софи Маринова бременна, но няма да вдига сватба

Софи Маринова бременна отново! Сигурни източници издадоха, че певицата очаква второто си дете, научихме от Kliuki.net. Изпълнителката е едва в началото на бременността си и затова все още не й личи, но е напълно сигурно, че ромската перла отново ще става майка, 12 години след като роди първото си дете - Лоренцо.

sofkaЛюбопитното е, че звездата упорито пари самоличността на бъдещия татко в тайна. Според хора от бранша, господинът е заможен бизнесмен, който ще осигури спокоен и охолен живот на бъдещото си дете и на майка му. Двамата обаче няма да минават под венчило, научиха от hotarena.net. Каква може да е причината за това? Както и за цялата тайнственост около мистериозната половинка на Софи Маринова, чудят се феновете.

Някои дори смятат, че изпълнителката има вземане-даване с женен мъж и затова толкова упорито го крие. От Kliuki.net не се наемаме да твърдим със сигурност дали това е така или цялата мистерия с връзката й е просто от желание да запази личното си пространство след шумната й афера с доведения й син.

Припомняме ви, че Софи Маринова предизвика грандиозен скандал след като заряза бащата на сина си - Петърчо, за да се хвърли в обятията на неговия син от предишната му връзка Дачо. Който й се падаше доведен син. Това обаче не спря двамата, нито пък фактът, че Дачо е доста по-малък от изпълнителката. Влюбените дори щяха да се женят, въпреки неодобрението на всички, но в последния момент сватбата се разсъхна.

Така че нищо чудно и новата връзка на Софка да е плод на някаква забранена любов. И затова певицата да я крие упорито, за да не предизвиква още скандали покрай себе си, смеят се форумци.