март 20, 2023

Софи Маринова бременна от братовчед на Фики Стораро!

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-bremenna-ot-bratovched-na-fiki-storaro/145649 Kliuki.net
Софи Маринова бременна от братовчед на Фики Стораро!

Софи Маринова бременна от 21-годишен боксьор

Софи Маринова бременна от близък роднина на Фики Стораро

Софи Маринова бременна от братовчед на Фики Стораро! Пикантната новина предизвика не по-малък от бум от изненадващата вест, че Софка очаква второ дете. Без да е имала сериозна връзка в последните две години. Всъщност, без изобщо да я е докосвал мъж, ако се вярва на думите й. Очевидно обаче в последните месеци певицата е решила да сложи край на въздържанието си.

[caption id="attachment_86579" align="alignright" width="300"]Софи Маринова бременна от братовчед на Фики Стораро Софи Маринова бременна от братовчед на Фики Стораро[/caption]

По думите й, това се е случило само веднъж, по време на нейно участие в столицата. Първоначално певицата твърдеше, че не знае самоличността на таткото, тъй като тази им среща е била единствена. От Kliuki.net обаче научихме, че това не е съвсем вярно. Всъщност ромската перла и таткото на бъдещото й дете са се срещнали по време на партито по случай абитуриентския бал на Фики Стораро. С чието семейство Софка е особено близка.

Младежът, с когото се забила след около половин година пък се оказал най-добрият приятел на сина на Тони Стораро. И негов братовчед. Който се казва Ивайло, на 21 години е и е от турски произход. Младежът е боксьор и също като Фики прекарва доста часове във фитнес залата. На бала на звездата обаче не се случило нищо. Едва година по-късно изпълнителката се засича отново с Ивайло в столичен клуб, където участие има Азис, а Софка, Фики, Преслава и Тони Стораро са отишли да се позабавляват след прекарания ден в звукозаписното студио. Този път певицата не се посвенила да покаже интереса си към доста по-малкия от нея Ивайло и цяла вечер му наливала алкохол и въртяла кючеци покрай него, разказват свидетели на заварката.

Съвсем естествено, двамата прекарали нощта заедно, а десетина дни по-късно Софка установила, че цикълът й закъснява. Направеният тест за бременност показал категорично - певицата ще става отново майка. Таткото обаче няма никакви намерения да признава детето, научиха от Vsekiden.com.