април 19, 2024

Софи Маринова изплака: Колежка ме прокле да загубя бебето си

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-izplaka-kolezhka-me-prokle-da-zagubya-bebeto-si/145715 Kliuki.net
Софи Маринова изплака: Колежка ме прокле да загубя бебето си

Софи Маринова е убедена, че е жертва на черна магия и проклятиеСофи Маринова смята, че я е проклела колежка, която й завижда на кариерата

Софи Маринова е убедена, че е станала жертва на проклятие. Ромската перла смята, че някой я е урочасал, за да загуби детето, с което обяви, че е бременна. Нещо повече, изпълнителката обяви, че знае кой стои зад черната магия, но не пожела да назове имена.

[caption id="attachment_87032" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова[/caption]

Певицата сподели само, че е убедена, че нейна колежка я е проклела да загуби бебето, тъй като й завижда на кариерата и славата. "Не биваше толкова бързо да се хваля, че съм бременна. Завидяла ми е, че имам всичко и ми е направила черна магия", убедена е Софи Маринова.

Съмненията й се подклаждат и от посещение при известна врачка, която също я предупредила да внимава, тъй като й е направена магия, научиха от hotarena.net. Нещо повече, жената й казала, че проклятието е с такава сила, че няма да й позволи да види детенцето си живо, изплака самата Софка.

Тя не крие, че в последните дни се чувства буквално смазана, след като е научила, че трябва да махне бебето си. "Не мога и от леглото да стана, нямам желание за нищо", не крие мъката си изпълнителката. И добавя, че все още не може да събере сили да махне детето, тъй като има чувството, че и самата тя ще умре, ако го загуби.

Предвид състоянието й обаче, лекарите са категорични, че абортът е единственото възможно решение. Както знаете, Софи Маринова сама се похвали преди няколко седмици, че отново ще става майка. Оказа се обаче, че бременността й е извънматочна, което носи огромен риск за живота й. Затова и специалистите я предупредиха, че няма друг избор, освен да махне бебето.