май 01, 2024

Софи Маринова накичи щерката на Преслава като циганче (Паола се кипри с евтини дрънкулки – Фото)

Софи Маринова и Преслава напоследък са си доста близки

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-nakichi-shterkata-na-preslava-kato-ciganche-paola-se-kipri-s-evtini-drankulki-foto/167791 Kliuki.net
Софи Маринова накичи щерката на Преслава като циганче (Паола се кипри с евтини дрънкулки – Фото)

Ако не броим общите им ангажименти, двете се наслаждават на компанията си и извън кръчмата. На всичкото отгоре постоянен член на женската тайфа е и Паола – сладката щерка на Преслава.

Кака Софка със сигурност е взела малката под крилото си и не спира да я котка. Така например при последното им включване в Инстаграм се оказа, че доста е понакичила хлапето с всякакви дрънкулки.

На всичкото отгоре Софи Маринова не пропусна да я нарече и “моето злато”. Насред злато, разбира се, ще расте малката кокона, при положение че устатата ѝ леля е насреща. Досущ като циганче от махалата, Паола се кипри с евтини дрънкулки под зоркото око на Софи. Е, доколко Преслава одобрява подобни своеволия, засега остава въпрос с поне две инеизвестни.

Певиците не спират да контактуват и много често правят общи включвания в мрежата. Подобно приятелство като че ли се появи изненадващо. Преди години, струва ни се, двете не бяха толкова близки. Безспорно и Паола вече е част от семейството на ромския ни славей. Момиченцето на практика расте пред очите на гласовитата певица и няма нищо против да е обгрижвана и кипрена с гривнички и всякакви джунджурии. Така Преслава и Софи Маринова заформиха своебразно женско дуо. Освен с песни и танци, те явно умеят да се забавляват и с всичко останало. Дори и ако трябва да превърнат Паола в минипринцеса с “бижута”.