октомври 01, 2023

Софи Маринова пръсна луди пари за годежа на Лоренцо

Фолкаджийката се оръси сериозно за празничния момент

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-prasna-ludi-pari-za-godezha-na-lorenco/202930 Kliuki.net
Софи Маринова пръсна луди пари за годежа на Лоренцо

Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за да може да се подкрепят изморените от танци и веселби. Така протече годежът на синът на Софи Маринова Лоренцо.

Не след дълго гостите поеха към ресторант, където купонът продължи с пълна сила. Булката се премени не в един, а в цели два дизайнерски тоалета и шашна присъстващите.

Те коментираха, че явно Софи не е жалила пари за специалния повод – спретнала е годеж като сватба. Те предполагат, че е олекнала с не по-малко от 50 хиляди лева.

Тя се провикна импровизирано на микрофона, че синът й си има още една майка и татко. Купонът се излъчваше на живо в социалните мрежи от кумата Преслава, която бе заедно с мъжа си Павел.

От съпричастност към колежката си, тя цяла нощ не спря да пее и танцува с вързан шал на кръста, като кючекчийка.

Участие взе и известният DJ Дамян, който с микрофон в едната ръка и пачка в другата не спря да танцува кючек, а компания му правеше малък талантлив танцьор. Дори детето също бе поощрено с банкноти от участниците.

Сред гостите бе и барабанистът на бившия оркестър Орхидеи Петър, който е и баща на младоженеца, а също и на любовта на майка му – Дачо.

Както се знае, след раздялата си с него, Софи започна любовна връзка с един от синовете му от предишния му брак. Авантюрата им продължи поне 4 години, като двамата живяха заедно.

В това време Петър се влюби в жена, която има голяма дъщеря от предишен брак. И когато пък Дачо се прибира при баща си, не след дълго се влюбва отново. В момента той е на върха на щастието с доведената си сестра, която всъщност му е съпруга и дори имат дете.

 

Любопитно е, че в семейството никога не е имало любовни драми, въпреки сложните им взаимоотношения. Разбирателството помежду им пролича и на годежа.

Петър поздрави Софи с „най-добрата майка и най-красивата жена на всички времена“, а посланието бе предадено от водещия.

Тя сподели, че познава невестата, тъй като живее до тях и е много миличка. Символично или не, тя развя бяла кърпа с петна, за да покаже, че булката е честна.

Очаква се сватбата да бъде на 25-ти ноември тази година и може само да се предполага колко пищна ще е тя.

Източник: Уикенд