март 25, 2023

Софи Маринова принудена да махне бебето си

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-prinudena-da-mahne-bebeto-si/145692 Kliuki.net
Софи Маринова принудена да махне бебето си

Софи Маринова призна, че ще направи аборт, въпреки че иска да роди детенцето си

Софи Маринова се надявала да си роди момиченце, като дори му била измислила име

Софи Маринова ще трябва да махне бебето си. Фолк певицата не иска да прави аборт, но е принудена от обстоятелствата, научихме ексклузивно от kliuki.net. Оказа се, че ромската перла кара извънматочна бременност, която е изключително опасна за здравето й. Затова е повече от належащо звездата да махне детето, ако иска да остане жива.

[caption id="attachment_86854" align="alignleft" width="300"]Софи Маринова ще махне бебето си Софи Маринова ще махне бебето си[/caption]

Певицата сама призна за тъжното развитие на бременността си, като не скри, че съжалява, че е проговорила за нея на толкова ранен етап. "Нямам друг избор, ще трябва да го махна", обясни Софи Маринова като изтъкна, че случващото се не е заради възрастта й, тъй като се случвало и на млади момичета.

Любопитното е, че голяма част от онлайн потребителите смятат, че певицата лъже а здравословното си състояние и ще направи аборт под натиск от страна на бащата на детето. Който не само, че нямал никакво желание да се грижи на наследника си от певицата, ами дори имал семейство.

И точно заради това държал цялата случка да се покрие, научиха от Hotarena.net. Тези слухове са подхранени и от категоричния отказ на Софка да разкрие кой е бащата на бебето й. "Определено крие нещо и по-скоро някого", убедени са форумци.

Изпълнителката действително продължава да упорства и да не казва от кого е забременяла. Единствено отрича това да е продуцентът й Крум или пък братовчеда на Фики Стораро. Певицата сподели още, че много е искала да има второ дете, което да е момиченце.

Звездата дори вече му е била измислила име - Клеопатра, разкриват нейни близки.