април 20, 2024

Софи Маринова се пусна като труженичка от крайните квартали (Певицата втрещи с макиаж – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-se-pusna-kato-truzhenichka-ot-kraynite-kvartali-pevicata-vtreshti-s-makiazh-snimki/166908 Kliuki.net
Софи Маринова се пусна като труженичка от крайните квартали (Певицата втрещи с макиаж – Снимки)

Софи Маринова изкърти с ужасен грим

Певицата явно не се впечатлява особено от модните тенденции и буквално си прави, каквото иска. Последната ѝ изцепка в Инстаграм бяха уникални кадри, които я показват в доста “червена” светлина. Макиажът, с който се бе барнала, бе, меко казано, втрещяващ. Така Софи Маринова буквално блесна като труженичка от най-ниска класа. Ярките червени сенки и обилната очна линия и молив не само ѝ метнаха едни десетина години отгоре, но и изкривиха що-годе приличните ѝ черти. Картинката допълваше цикламено червило, размазано, колкото е възможно повече, извън самите контури на устните. За капак гримът трябваше да бъде в синхрон с тоалет в червено.

Незнайно защо фолкаджийката бе опънала и черно шалче около врата си досущ като бабите от едно време след погребение. Подобни тънкости в облеклото вероятно все още се тачат в някои райони на страната, но певица от ранга на нашата Софка би трябвало да не се впечатлява особено от тях. Предвид “набухвателите” за лице, по които и тя се подхлъзна отскоро, подобни експерименти с визията не ѝ правят услуга за шестица. Така Софи Маринова намирисва повече на застаряваща примадона от някой квартален бардак, отколкото на модерна певица в крак с модните тенденции. Дано да ѝ е за последно!