април 28, 2024

Софи Маринова в очакване на „сладко внуче“

Фолкдивата е на море със снаха си, купонясват по женски

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-v-ochakvane-na-sladko-vnuche/205848 Kliuki.net
Софи Маринова в очакване на „сладко внуче“

В момента изпълнителката Софи Маринова се наслаждава на плажа в Несебър със своята бъдеща снаха. Мария Лалева, която е годеницата на сина на певицата, Лоренцо, планират сватба през следващата година, а през това време тя е със семейството на Софи Маринова. Певицата сподели в социалните медии как се грижи за снахата си, поднасяйки й различни вкусотии, защото иска да има "сладко внуче" от нея.

Софи Маринова в очакване на „сладко внуче“

"Сладка снахичка за сладко внуче", написа Маринова под снимки, на които всички пият коктейли на плажа. Само няколко дни преди плануваното й изпълнение в нощен клуб в Несебър, Софи заведе Мария на морски бряг, за да се забавляват заедно по женски. Коктейлите и шапки от "Диор" привлякоха погледите на феновете в профила на фолкзвездата. Младата снаха бе усмихната до уши в компанията на своята известна свекърва. Другите майки, които също са усмихнати на снимките, не е ясно кои са познати, но изглежда певицата наистина се забавлява дамската компания.

Въпреки че Лоренцо едва съвсем скоро сподели фотоси на своята годеница, майка му не се сдържа и не спира да качва множество снимки заедно с младата булка. На тях двете изглеждат като отдавнашни приятелки.

Лоренцо и Мария са влюбени още от училище, където стоят и на един чин. Едва тази година той предлага брак на своята любима и двойката официално обяви своето сгодяване.

Източник: lupa.bg