март 29, 2024

Спират следващите филми "Бързи и яростни" заради Пол Уокър

https://kliuki.net/kliuki/spirat-sledvashtite-filmi-barzi-i-yarostni-zaradi-pol-uokar/141784 Kliuki.net
Спират следващите филми "Бързи и яростни" заради Пол Уокър

Звездата е трябвало да участва в още три филма от поредицата, феновете отказват да ги гледат без него

Смъртта на Пол Уокър хвърли в траур стотици хиляди фенове по целия свят. Звездата загина нелепо в зверска автомобилна катастрофа миналата събота, а трагедията повдигна и един, важен за киноманите в цяла свят, въпрос. А именно какво ще се случи с любимата им сага "Бързи и яростни"?

[caption id="attachment_55970" align="alignleft" width="300"]Феновете не искат да гледат "Бързи и яростни" без Пол Уокър Феновете не искат да гледат "Бързи и яростни" без Пол Уокър[/caption]

Както знаете, Уокър загина в средата на снимачния процес на седмия филм от поредицата. Освен него обаче, холивудският секссимвол е има подписан договор с Юнивърсъл да се снима в още три продължения на касоразбивача - до "Бързи и яростни 10". Затова ненавременната му смърт поставя редица въпросителни около бъдещето на цялата сага. До момента от продуцентите липсва официална информация какво ще се случи със следващите филми. Единствено беше обявено, че кадрите, заснети до момента с Пол в "Бързи и яростни 7" остават, но премиерата на филма ще претърпи забавяне заради трагичния инцидент.

Феновете обаче са категорични, че няма да гледат следващите продължения при положения, че в тях няма да го има любимецът им. "Бързи и яростни" просто няма да е същото без него. По-добре да приключите със седмата част и да не снимате повече", смятат форумци. Затова е много вероятно създателите на филмите действително да се откажат от замислените още три продължения на хитовата сага, предават от moviepilot.com.