март 29, 2024

Spirit of Burgas 2014 е аут – феновете пощуряха от гняв!

https://kliuki.net/kliuki/spirit-of-burgas-2014-e-aut-fenovete-poshturyaha-ot-gnyav/143371 Kliuki.net
Spirit of Burgas 2014 е аут – феновете пощуряха от гняв!

Spirit of Burgas 2014 е аут, популярният музикален фестивал ще липсва на феновете

 

Spirit of Burgas 2014 е аут!

Тази година няма да събере жадните фенове на плажа, защото просто фестивал няма да има... Kliuki.net научи, че организаторите нямат достатъчно средства, за да могат да зарадват посетителите.

[caption id="attachment_67960" align="alignright" width="300"]Spirit of Burgas 2014 е аут, феновете пощуряха от гняв Spirit of Burgas 2014 е аут, феновете пощуряха от гняв[/caption]

Ядосани фенове вече пишат коментари в мрежата, но въпреки гнева си, трябва да приемат фактите...

Новината е официална и потвърдена от директора на общинското предприятие, което го прави, Димитър Маджаров, писа изданието blife.bg по информация на topnovini.bg. Водени са преговори с евентуалните участници на Spirit of Burgas 2014, но накрая са се провалили.

И понеже това лято, музикалното събитие няма да се състои, то подготовката за 2015-та върви още отсега. Миналия сезон се наложи Spirit of Burgas да бъде само в рамките на два дни, отново причината беше в бюджета.

А целта е проявата да си възвърне предишния статут и да предлага нещо по-качествено на публиката. Местният парламент в Бургас засега не предвижда повишаване на парите за Spirit-а, но всички се надяват това да се случи във времето.

Необходимо е да се намерят солидни спонсори, които да подпомагат реализирането на проекта. В противен случай, може да се стигне до пълен крах, както се оказа сега, че Spirit of Burgas 2014 е невъзможно да се проведе.

Под въпрос остава и мястото – на пясъка може и да не бъде разрешено занапред. Доста от жителите на Бургас пък се оплакват от шума и събирането на групи от хора, които са под влияние на алкохол.

Дори безплатните билети не успяха да ги усмирят, но вече може да са спокойни, поне засега, защото е сигурно, че няма да има Spirit of Burgas 2014.