април 25, 2024

Срам! Алекса на Денис Теофиков се пусна без дрехи 40 дена след смъртта му (Вижте колко бързо го забрави - Потрес снимки)

https://kliuki.net/kliuki/sram-aleksa-na-denis-teofikov-se-pusna-bez-drehi-40-dena-sled-smartta-mu-vizhte-kolko-barzo-go-zabravi-potres-snimki/165269 Kliuki.net
Срам! Алекса на Денис Теофиков се пусна без дрехи 40 дена след смъртта му (Вижте колко бързо го забрави - Потрес снимки)

Истинска ненавист предизвикаха голите снимки на уж опечалената приятелка на Денис

Почернената Алекса на Денис Теофиков след неочакваната му смърт не спря да коментира колко й липсва гаджето. Като непрекъснато пускаше техни общи снимки в социалната мрежа. Това предизвика сред феновете му скептицизъм и те я нападнаха, че си прави пи ар на негов гръб и използва смъртта му да трупа слава. И може би почитателите на Денис и тези, които искрено скърбят за него ще се окажат прави. Минаха малко повече от 40 дена от гибелта му и бившата му половинка забрави да публикува общи снимки с него. За сметка на тях Алекса наводни Инстаграм с такива от луксозната си почивка в Истанбул. А кадрите, на които позира бездрехи наистина са потресаващи. https://www.instagram.com/p/CXWYAzBNglh/ https://www.instagram.com/p/CXTWWVgtpvf/ Естествено социалната мрежа избухна с негативни коментари. Феновете на Денис не могат да повярват колко бързо Алекса прежали гаджето си. Те се питат няма ли срам да показва такива снимки, предават от hotnews.bg, като цитират Woman.bg. „Хора не се лъжете и не си изграждайте фалшиви, безчувствени обекти на подръжание! ТОЛКОВА ДЕМОНСТРАЦИИ за ЛАЙКОВЕ и Последователи! РЕЗИЛ... как не я беше срам да постне снимка...", написа в профила на Алекса maya_georgieva2805. Може да се открият и още по-груби и нецензурни реакции които не считаме за нужно да публикуваме. И този коментар този е напълно достатъчен … А тя милата се наслаждава на луксозната си ваканция край Босфора!