май 04, 2024

Стара снимка на Николета Лозанова показва колко е "стройна"

https://kliuki.net/kliuki/stara-snimka-na-nikoleta-lozanova-pokazva-kolko-e-stroyna/144123 Kliuki.net
Стара снимка на Николета Лозанова показва колко е "стройна"

Стара снимка на Николета Лозанова изби рибата, показва истинската й визия без фотошоп

Стара снимка на Николета Лозанова показва цялата истина за "стройното" й тяло. От години плеймейтката упорито ползва фотошоп за снимките си, мъчейки се да убеди всички колко дълги крака има. Нещо, което е невъзможно на ниския й ръст. В началото на кариерата си обаче моделката не беше запозната с използването на обработващите програми и фотосите й я показва такава, каквато всъщност си е.

[caption id="attachment_76673" align="alignleft" width="300"]Стара снимка на Николета Лозанова показва колко е "стройна" Стара снимка на Николета Лозанова показва колко е "стройна"[/caption]

От kliuki.net намерихме уникална стара снимка на Николета Лозанова, която извади на показ "дългите" й крака. На кадъра, правен преди години, ясно се вижда колко са къси всъщност крачетата на госпожа Божинова. За неин ужас, тъй като тя упорито крие фотосесиите от началото на кариерата си.

Въпросният фотос изби рибата, а онлайн потребителите се скъсаха от смях при визията на правещата се днес на стройна моделка. "Много са й дълги краката, направо нямам думи", смеят се форумци. Други пък стигат още по-далеч с определенията си, изтъквайки, че въпросната стара снимка на Николета Лозанова вади на показ истината за произхода й. За пореден път.

Както знаете, в светското пространство се шушука доста усилено, че плеймейтката всъщност има корени от малцинствата. Слух, който тя упорито отрича.