март 21, 2023

Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с пищна мацка

https://kliuki.net/kliuki/stefan-ot-zheneni-ot-prav-pogled-smeni-svetlana-s-pishtna-macka/146562 Kliuki.net
Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с пищна мацка

Стефан от Женени от пръв поглед е зарязал половинката си веднага след края на шоуто

Стефан от Женени от пръв поглед вече си има нова тръпка и не я крие

Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с нова, пищна мацка. Автомонтьорът вече дори не си прав труда да крие новата си връзка и се появява с мадамата на публични места, разкриха негови близки. Които споделиха още, че той е зарязал Светлана веднага след изтичането на петте седмици брак, наложени им от формата.

[caption id="attachment_92151" align="alignright" width="300"]Стефан от Женени от пръв поглед зарязал Светлана Стефан от Женени от пръв поглед зарязал Светлана[/caption]

Въпреки, че двамата бяха сочени за най-сладката и стабилна двойка от всички, и техният брак е претърпял крах и те вече дори са разведени, научиха от Hotarena.net. Причината за разрива се оказало съвместното им съжителство и по-скоро невъзможността им да се разбират докато са под един покрив. Стефан е страхотен педант и държи всичко у тях да е изрядно чисто и подредено. Самият той призна, че чисти банята си всеки ден, дори и да няма нужда. В същото време Светлето е доста по-разхвърляна и разпиляно и това дразнело съпруга й, макар да се стараел да не го показва.

За капак на всичко, Стефан така и не могъл да възприеме, че половинката му не харесва домашните му любимци и открито се дразнел, че перничанката се бои от кучетата му. "Той умира за кучетата си, а тя не спираше да мрънка, че не иска да ги вижда", разкрива негов приятел.

В крайна сметка тези различия довели до решението на Стефан да поиска развод от Светлана след изтичането на петте седмици брак, заложени в договорите им. Самата Светла не била изобщо съгласна с искането му, но нямало какво да направи.

Перничанката се привързала към съпруга си "от пръв поглед" и се надявала отношенията им да се получат. Той обаче бил непреклонен. В момента двамата не поддържат никаква връзка и дори не се чуват по телефона.