март 28, 2024

Стилна ли? Сара Джесика Паркър втрещи с безвкусен тоалет (Снимки на нелепата й модна хрумка)

https://kliuki.net/kliuki/stilna-li-sara-dzhesika-parkar-vtreshti-s-bezvkusen-toalet-snimki-na-nelepata-y-modna-hrumka/162708 Kliuki.net
Стилна ли? Сара Джесика Паркър втрещи с безвкусен тоалет (Снимки на нелепата й модна хрумка)

Актрисата шашна с нелепа модна комбинация и това не й се случва за първи път

Сара Джесика Паркър явно не е фен на фразата „човек се учи от грешките си” и тя не се отнася за нея. Последният й избор на тоалет е явен пример за това. Актрисата, която има свой  собствен моден стил, който придоби по време на участието в култовия сериал „Сексът и градът”, благодарение на сътрудничеството си с Патриша Фийлд и тънкостите, които научи от нея, не винаги успява да носи дрехи, които да са по вкуса на останалите. Даже в повечето случаи се случва да е така. Последниата й модна хрумка доказва това. Сара Джесика се пусна по ¾ розови чорапки Lamé GG на Gucci и те станаха основния детайл на визията й, която тя създаде. Този чифт чорапи тя комбинира с сигнално червени токчета от собствената си колекция SJP.Стилна ли? Сара Джесика Паркър втрещи с безвкусен тоалет (Снимки на нелепата й модна хрумка) [caption id="attachment_177858" align="aligncenter" width="401"]Стилна ли? Сара Джесика Паркър втрещи с безвкусен тоалет (Снимки на нелепата й модна хрумка) - Снимка 2 Ще повярвате ли, че това е оная стилна актриса от "Сексът и градът"?
Снимки: Инстаграм[/caption] Актрисата не пренебрегна любовта си към комбинациите от несъответстващи се и неподхождащи си аксесоари и дрехи. Тя забърка странен микс от рокля на цветчета с волан с карирана риза, допълвайки стила си с още по странна маска. Такъв образ трудно може да се нарече стилен. Напротив по-скоро може да се определи като пълна и шокираща безвкусица. Стилът на Сара Джесика Паркър непрекъснато се променя, но не става ясно в каква поредност: тя или ни показва ултрастилни комбинации, а след това отново се превръща в момиче, което тепърва се учи да се облича, предават от wday.ru.