април 19, 2024

Столичани в повече плаща хонорар на котарака Бенджамин

https://kliuki.net/kliuki/stolichani-v-poveche-plashta-honorar-na-kotaraka-bendzhamin/143532 Kliuki.net
Столичани в повече плаща хонорар на котарака Бенджамин

Столичани в повече си хареса уличен котарак за звезда в сериала, плаща му хонорар

Столичани в повече плаща хонорар на котарака Бенджамин, научи Kliuki.net.

Сиво-белият красавец се настанил трайно в сърцата на екипа на сериала и даже вече си заработва свои пари. Зеленоокото мъркащо създание е приютено преди около година в столично заведение, писа изданието „Всеки ден”.

[caption id="attachment_69442" align="alignright" width="300"]Столичани в повече Столичани в повече плаща хонорар на котарака Бенджамин[/caption]

Той бил нападнат от куче и намерил спасение в лицето на управителката, която се смилила над него, щом го чула как жално мяука. Тогава той бил все още малък и никой не подозирал, че ще стане звезда в Столичани в повече.

Бенджамин вече изкарал 50 лева за ролята си във филма. Фънки го обожавал и бил категоричен, че никой не може да го замени. Преди да открият Бенджи, в снимките участвало животно, което било цели 9 килограма и не се спогаждало с хората от продукцията. То редовно ги хапело и драскало.

Бенджамин пък се оказал добродушен и много мил, затова веднага допаднал на всички в Столичани в повече. Забелязал го зоологът от Природонаучния музей. Стоян Лазаров имал нюх за талантливи представители на животинския свят, които набирал специално за родните тв проекти.

В кафенето Бенджамин също се радва на внимание и споделена обич. Той си има възглавничка на един от столовете, където се свива през деня, но когато някой реши да го помилва, Бенджамин скача в скута на посетителите и показва своята лъчезарна природа.

Сега той ще се превърне в тотален любимец и на зрителите на Столичани в повече.