април 16, 2024

Стоян Бончев не е атрактивен?! Виж какво изпуснаха дамите в Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/stoyan-bonchev-ne-e-atraktiven-vizh-kakvo-izpusnaha-damite-v-karticata/142856 Kliuki.net
Стоян Бончев не е атрактивен?! Виж какво изпуснаха дамите в Къртицата

Стоян Бончев от Къртицата беше обвинен, че не е атрактивен и е скучен играч

Стоян Бончев от Къртицата беше обвинен от зрителите, че не е атрактивен и е напълно скучен играч…

[caption id="attachment_63658" align="alignright" width="300"]Стоян Бончев не е атрактивен?! Дали пък дамите в Къртицата не изпуснаха този голям мъжкар... Стоян Бончев не е атрактивен?! Дали пък дамите в Къртицата не изпуснаха този голям мъжкар...[/caption]

Той се наложи да напусне Базата преждевременно, защото се контузи след мач с Вини Джоунс. Kliuki.net видя коментарите на повечето потребители, които едва ли не изригнаха от радост, че той се маха от Къртицата.

„Няма да липсва на никого!”, „Не му харесвам характера, само дразнеше останалите!”, „Антипатичен ми е, супер неприятен тип!”, гласят основните реакции на феновете на формата.

Изглежда те нямаха възможност да го видят в истинската му светлина, защитават го други, които се притесняват, че се наложи така внезапно той да излезе от шоуто.

[caption id="attachment_63661" align="alignleft" width="300"]Стоян Бончев отговаря на злобните коментари след излизането си от Къртицата Стоян Бончев отговаря на злобните коментари след излизането си от Къртицата[/caption]

Самият Стоян Бончев също се включва в дискусията и подчертава, че „лошият” не винаги е толкова „лош”, колкото изглежда, а хората не бива да забравят, че на практика стават свидетели на „един фрагмент от цялото”.

В профила на участника в Къртицата попаднахме и на някои снимки, които разкриват Стоян Бончев като голям мъжкар. Ето това например изпуснаха дамите вътре, категорични са негови приятели, които го бранят от злобата на околните.

Така или иначе, Стоян Бончев е на легло, защото си нарани зле крака, а това автоматично го изкара извън строя и нямаше как да продължи в Къртицата.

Поне два месеца той ще трябва да носи патерици и да се възстановява, обясниха лекарите.

Вие вижте оперният певец какви мускули вади и ни споделете дали съжалявате, че вече няма да гледате в Къртицата Стоян Бончев?

[gallery link="file" ids="63662,63663,63664"]