януари 30, 2023

Стоян Бончев с тежка травма, напуска Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/stoyan-bonchev-s-tezhka-travma-napuska-karticata/142848 Kliuki.net
Стоян Бончев с тежка травма, напуска Къртицата

 Къртицатас един играч по-малко Стоян Бончев, контузи се на мач

Още една звезда неочаквано напусна Къртицата. След тежка травма Стоян Бончев излиза от риалити формата със счупен крак. Оперният певец изненадващо пострада, след като по време на мач с Вини Джоунс и Илиян Киряков се преби. Линейка веднага го откара в столична болница, където бе установено сериозно счупване.

Заради травмата по време на играта, Стоян Бончев прекратява участието си в Къртицата. По думите на лекарите се налага сложна операция на крака, която няма да му позволи да играе. По тази причина Бончев излиза от предаването, въпреки че самият той е твърдо против това.

[caption id="attachment_63603" align="alignright" width="275"]Стоян Бончев напусна Къртицата Стоян Бончев напусна Къртицата[/caption]

Амбициозният бас приел изключително тежко новината, но въпреки това се съобразил с лекарските препоръки. Това е вторият участник, който напуска доброволно играта, след фолк певицата Роксана, която си тръгна заради бебе, съобщават от екипа на предаването.

Заради тежките изпитания този сезон, участниците са подложени на много по-голям риск от миналата година. Самите Иван и Андрей признаха, че звездите в Къртицата, ще се подлагат на изключително тежки изпитания и всички участници са били предупредени, че някои от тях от игрите са с риск за живота им.

Макар мачът с Вини Джоунс и Илиян Киряков да беше сравнително безопасен като задача, Стоян получи изключително тежка травма. От екипа на продукцията вече започват сериозно да се притесняват, че битките на арената са по-опасни, отколкото са предполагали в началото.