юни 11, 2023

Стройна ли?! Бергюзар Корел показа целулит и коремче, но не й пука (Първи снимки след раждането)

https://kliuki.net/kliuki/stroyna-li-bergyuzar-korel-pokaza-celulit-i-koremche-no-ne-y-puka-parvi-snimki-sled-razhdaneto/160665 Kliuki.net
Стройна ли?! Бергюзар Корел показа целулит и коремче, но не й пука (Първи снимки след раждането)

Бергюзар Корел показа целулит и коремче, но не й пука

Красавицата се щракна по бански, по време на пътешествие с яхта и показа на всички, че не се бои от целулита и паласките си. Решението на актрисата да се покаже видимо напълняла с целулит и далеч не в блестяща форма й спечели яростно негодувание от страна на турските медии. Те буквално разкъсаха звездата, че е рискувала да се изяви в подобен вид и в толкова оскъдно облекло. При това само 4 месеца след раждането. На Берг обаче не й пука нито от обидите, нито от подигравките. Младата майка призна, че е взела решението, защото е искала да покаже на света, че съществува и друга реалност, а не само фотошоп кориците на списанието. Актрисата дължала да покаже на всички, че не се срамува от външния си вид. Нещо повече - тя се надява със снимките си да вдъхнови и други жени, които са в депресия след раждането и се срамуват от външността си. Трябва да отбележим обаче, че Берг определено си връща формата. Наскоро актрисата пусна и други снимки, на които изглежда по-слаба. Видимо промените в тялото й вече случват, въпреки че звездата вече не е в първа младост и определено й е по-трудно да отслабне, отколкото след първото си раждане. [caption id="attachment_168015" align="aligncenter" width="300"]Бергюзар Корел лъсна с коремче и паласки, но не й пука сн. Инстаграм Бергюзар Корел лъсна с коремче и паласки, но не й пука сн. Инстаграм[/caption] Корел не е първата звезда, която качва килограми след раждане и не може да ги смъкне бързо. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл сподели, че е имала същия проблем. Година след раждането Меган продължава да не може да си върне младежката форма отпреди. Въпреки това тя получи подкрепа от съпруга си и от много свои приятели и поддръжници, които я успокоиха, че няма от какво да се бои.
 
View this post on Instagram
 

Bergüzar Korel bikinili YAKALANDI! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti! 4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı. Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel’in saklanma çabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı. Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel’i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar. Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel’in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz. Sizleri yormak istemedim☺️ İyi yazlar olsun?

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on