май 02, 2024

Сурогатна майка износила бебето на Наоми Кембъл (Моделката крие тайнствения татко на бебето)

https://kliuki.net/kliuki/surogatna-mayka-iznosila-bebeto-na-naomi-kembal-modelkata-krie-taynstveniya-tatko-na-bebeto/163401 Kliuki.net
Сурогатна майка износила бебето на Наоми Кембъл (Моделката крие тайнствения татко на бебето)

В последните дни Наоми Кембъл успя да предизвика общественото внимание с напълно неочакваното си бебе

Супермоделът вече е на достопочтена възраст според критериите в модните среди – цели 50. За ужас на консервативните хора в обществените среди тя успя да се похвали с бебе. Не е известно кога точно детето се е появило на бял свят, но майка му определено предизвика фурор с неочакваната новина. Според почитателите на Наоми Кембъл най-вероятно става дума за ползване на сурогат. Учудване предизвика фактът, че Черната перла се показа с гривна, която се слага на току-що родили жени. [caption id="attachment_181162" align="aligncenter" width="300"]Ще покаже ли Наоми тайнствения татко на бебето? Ще покаже ли Наоми тайнствения татко на бебето?
Снимка: инстаграм[/caption] Наблюдателни папараци обаче изнамериха нейни снимки отпреди месец. На кадрите ясно се вижда, че не е бременна. Така въпросът как се е появило бебето, като че ли все още остава не напълно изяснен. С възможностите, които има моделката, може да се каже, че е напълно способна да използва и сурогатна майка. Впечатление направи и цветът на кожата на новороденото момиченце. За разлика от Наоми то е бяло и вече се слави като "красива малка благословия". На всичкото отгоре медийният интерес бе привлечен и от личността на таткото. Засега той не е известен, но ако се доверим на слуховете, е съвсем реален и ще участва напълно в живота на момиченцето. Периодът на пандемията Кембъл изкарала именно с него. Тайнственият американец бил и причината най-сетне да се реши да има дете. Както неведнъж е споделяла самата манекенка, днес живеем във времена, когато науката е способна на всичко. И макар да не уточнява родила ли е, или е осиновила детето, явно най-сетне е сбъднала мечтата си за бебе.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

"Нямам думи, с които да опиша връзката, която сега споделям с теб, мой ангел. Няма по-голяма любов", споделя красавицата, цитирана от tialoto.bg. Дали истината за раждането ще излезе наяве, предстои да разберем. Честито, Наоми Кембъл!