януари 29, 2023

Сузанита и Марк се сдобриха: Обичаме се! Щерката на Орхан Мурад си преглътнала егото (Нови СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/suzanita-i-mark-se-sdobriha-obichame-se-shterkata-na-orhan-murad-si-preglatnala-egoto-novi-snimki/166455 Kliuki.net
Сузанита и Марк се сдобриха: Обичаме се! Щерката на Орхан Мурад си преглътнала егото (Нови СНИМКИ)

Ден до пладне бе раздялата между певицата Сузанита и бащата на бъдещия й син – Марк Славов. След като щерката на Орхан Мурад вдигна луда шумотевица в интернет колко е нещастна и самотна, с шампиона по хвърляне на копие отново се обичат и са заедно.

За да потвърди официално сдобряването, Сузи публикува кратко клипче, в което двамата с Марк се гушкат, а той целува бременното й коремче, припявайки си емблематичното парче на Франки Вали „Can't take my eyes off of you“.

„Обичаме се“, казва й Сузанита в края на видеото и пише многозначително: „В една връзка няма място за его. То се преглъща. Изместват го компромисите, жертвите. Дори понякога времето за себе си“.

Скандалната певица даде да се разбере, че е преглътнала нараненото си его и е решила в името на връзката си и бъдещия си син да направи необходимите компромиси. Тя обаче не уточни защо в крайна сметка с Марк са се скарали и какво толкова се е случило между тях, че чак да изтрие всичките им общи снимки от мрежата.

Сузанита само сподели, че не става въпрос за изневяра и че Марк в нито един миг не си е помислял да избяга от отговорност, свързана с бъдещото бащинство.