юни 13, 2024

Сватбата на Ким Кардашиян не мина без скандали (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/svatbata-na-kim-kardashiyan-ne-mina-bez-skandali-snimki/143773 Kliuki.net
Сватбата на Ким Кардашиян не мина без скандали (Снимки)

Сватбата на Ким Кардашиян струва милиони долари, Джей Зи и Бионсе, както и братът на булката отказаха да присъстват

Сватбата на Ким Кардашиян най-накрая се състоя. Риалити героинята се омъжи за половинката си - рапърът Кание Уест, на церемония в италианския град Флоренция. Типично в неин стил, сватбата на Ким Кардашиян беше помпозна, а на нея се събраха над 600 гости, повечето от които знаменитости от световен калибър.

[caption id="attachment_71433" align="alignleft" width="300"]сватбата на Ким Кардашиян Ким Кардашиян и Кание Уест вечерта преди сватбата си[/caption]

Сред тях обаче липсваха три фигури, чието отсъствие нямаше как да не остане незабелязано. Музикалните звезди Джей Зи и Бионсе не уважиха сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест, макар двамата рапъри да са първи приятели. Същото не може да се каже за жените им обаче. Публична тайна е, че Бионсе и Ким не могат да се понасят, тъй като певицата смятала новоизлюпената госпожа Уест за стояща по-долу от нея.

Братът на булката - Роб, също пропусна церемонията след като демонстративно си тръгна малко преди началото й. Все още липсва официална информация за решението му, но най-вероятно става въпрос за скандал между него и прочутата у сестра, коментират запознати с буйния нрав на клана Кардашиян.

Иначе сватбата на Ким Кардашиян се състоя по залез слънце в крепостта от 16 век Форт Белведере. Специално за целта беше построена огромна стена от бели рози и бели божури - любимите цветя на булката.

След церемонията, Кание представи съпругата си като "моето бебче, госпожа Ким Кардашиян Уест", видяха от Daily Mail. В полунощ пък към небето бяха изстреляни цял куп фоерверки, за да ознаменуват щастливото събитие.

[gallery link="file" ids="71434,71435,71436,71437,71438,71439,71440,71441,71442"]