април 02, 2023

Сватбата на Мария и Гущеров - на 17 януари

https://kliuki.net/kliuki/svatbata-na-mariya-i-gushterov-na-17-yanuari/145503 Kliuki.net
Сватбата на Мария и Гущеров - на 17 януари

Сватбата на Мария и Гущеров ще бъде още в началото на следващата година

Сватбата на Мария и Гущеров вече е сред най-чаканите светски събития

Сватбата на Мария и Гущеров вече има определена дата. Очевидно певицата няма никакво търпение да стане госпожа Гущерова и е побързала да насрочи събитието още за началото на следващата година. Двамата ще се венчаят на 17 януари, въпреки, че е по средата на зимата.

[caption id="attachment_85668" align="alignleft" width="300"]Сватбата на Мария и Гущеров ще е на 17 януари Сватбата на Мария и Гущеров ще е на 17 януари[/caption]

Датата на сватбата на Мария и Гущеров беше официално оповестена в предаването на Николета Лозанова "Папараци" късно снощи. Близки до певицата пък издават, че именно нетърпението й е причината събитието да е толкова скоро след годежа и най-вече насред зимата, когато времето е подходящо за всичко друго, но не и за сватби.

"Мария няма търпение да стане съпруга на Християн и да влезе в семейство Гущерови. Затова е готова на всичко, дори и на зимна сватба, само и само мечтата й да се сбъдне по-скоро", разкриват дружки на чалгаджийката. Засега се знае единствено датата на сватбата на Мария и Гущеров.

Със сигурност обаче в най-скоро време ще има и повече подробности, издават от Hotarena.net. Както знаете, Мария не е от изпълнителките, които пазят личния си живот личен, дори напротив. Пайнерката с позалязла кариера обича да се шуми покрай името й и със сигурност ще иска пищна и публична сватба. За да може да се изфука с парите и положението на половинката си.

Както направи и с предложението за брак, което получи от милионерския наследник. Буквално дни, след като се сгоди за Християн, певачката дотърча в студиото на Нова телевизия, за да се похвали, че най-накрая мечтата й ще се сбъдне и тя ще стане госпожа Гущерова.

От бързане певицата дори не успя да се изфука с годежния си пръстен, който беше на поправка, понеже се оказало, че й е голям.