декември 03, 2023

Сватбата на Мария - пи ар трик? (Доказателства)

https://kliuki.net/kliuki/svatbata-na-mariya-pi-ar-trik-dokazatelstva/145827 Kliuki.net
Сватбата на Мария - пи ар трик? (Доказателства)

Мария няма да се жени, категорични са запознати

Мария нарочно пуска слухове, че ще се омъжва, за да поднови интереса към себе си

Мария няма да се омъжва! В това се кълнат запознати с живота и работата на миньончето. Източници на kliuki.net твърдят, че певицата изобщо няма да вдига сватба с милионерския наследник Християн Гущеров и цялата шумотевица около предстоящото празненство е единствено пи ар ход. С цел да се шуми около изпълнителката, която реши да възобнови позалязлата си кариера.

[caption id="attachment_87748" align="alignright" width="300"]Сватбата на Мария е просто пи ар? Сватбата на Мария е просто пи ар?[/caption]

А какъв по-добър начин да накара хората да говорят за нея от публичното оповестяване на новината, че ще става госпожа Гущерова? Е да, ама не, твърдят хората. Ние не се наемаме да твърдим със сигурност дали съмненията им са верни. Събрахме обаче доказателства, които действително са доста съмнителни и навяват на мисълта, че е възможно да няма сватба.

Мария1. Няма сватбена рокля. Коя булка няма да е пробвала мечтаната бяла рокля само дни преди сватбата си? Мария със сигурност ще е една от първите. Сватбата й, която щяла да продължи 4 дена, започва на 14 януари, когато ще е гражданският брак и тържеството в интимен кръг. До тогава има само 6 дена, а рокля все още няма, а певицата не се притеснява особено. Което си е странно.

2. Годежният пръстен. Още когато обяви, че Гущеров й е предложил, Мария обясни, че не носи пръстен, тъй като й бил голям и е на поправка. За няколко дена. От тогава обаче мина повече от месец, а от пръстена няма и следа. А изпълнителката удобно отклонява въпросите защо не носи годежното си бижу. Най-вероятно защото такова няма, коментират в гилдията.

3. Проблеми с църквата. След като уж всичко покрай сватбата беше уредено, че оказа, че Мария и Гущеров не могат да се венчаят в "Св. Александър Невски". Двамата уж избраха друга църква, но и това накара хората да смятат, че певицата просто разиграва театър и няма да вдигне истинска сватба с половинката си. Предстои да разберем.