юли 20, 2024

Свекървата на Мария не може да я търпи, била проста

https://kliuki.net/kliuki/svekarvata-na-mariya-ne-mozhe-da-ya-tarpi-bila-prosta/144707 Kliuki.net
Свекървата на Мария не може да я търпи, била проста

Диана Русанова, втората съпруга на бащата на Християн, не може да диша кандидат-снахата си

Диана Русанов, мащехата на Християн Гущеров, не може да диша гаджето му Мария. Втората съпруга на богаташа Добромир Гущеров била в шок от факта, че може да й се наложи да се сроди с чалгаджийката, която, по думите й, притежава съмнителна интелигентност.

[caption id="attachment_80456" align="alignleft" width="300"]Диана Русанова не може да търпи Мария Диана Русанова не може да търпи Мария[/caption]

Да не говорим за разликата във възрастта с доведения й син. Както знаете, Християн е на 25, а когато се загаджи с певачката, беше само на 23. Докато самата Мара е на 32, при това разведена и с дете. Диана Русанова смятала, че Християн трябва да си хване момиче на неговата възраст, ако не и по-малко. При това без да е обременено с дете от друг мъж.

За капак, втората майка на Хриси била убедена, че Мария е с него единствено и само заради парите му, издават техни близки. "Фамилията на Гущеров се слави с доброто си име и е нормално да не са очаровани, че голямата им гордост и надежда се е хванала с простовата чалгаджийка", шушукат запознати.

Заради всичко това, Диана Русанова използвала всеки удобен момент, за да негодува срещу Мария и да настройва мъжа си срещу нея. За целта не спирала да изтъква съмнителното й образование, поведение, а също и мотивите за уж голямата й любов, научиха от hotarena.net.