април 25, 2024

Светлана Гущерова рискува живота си само и само да върже Гущеров (Моделката ражда всяка година, за да си гарантира издръжка)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-riskuva-zhivota-si-samo-i-samo-da-varzhe-gushterov-modelkata-razhda-vsyaka-godina-za-da-si-garantira-izdrazhka/166315 Kliuki.net
Светлана Гущерова рискува живота си само и само да върже Гущеров (Моделката ражда всяка година, за да си гарантира издръжка)

Светлана Гущерова изправя лекарите на нокти със своята мания да ражда като котка, узна Kliuki.net.

Многодетната блондинка си рискува живота с честите си бременности, загрижени са медици. Говори се, че тя отказвала да ражда по естествен път. В същото време не се съобразява с предписанията при раждане с операция да изчака поне 18 месеца преди нова бременност.

Бременността е почти перманентно състояние за младата госпожа Гущерова в последно време. Вече четвърта година тя почти не излиза от него. Първото й дете – Анелия-Добромира, дойде на бял свят през февруари 2019-а. Година и 9 месеца по-късно се появи братчето й Добромир, а третото бебе в семейството – Кристиан-Валентин, което зевзеците наричат галено КиВи, се роди съвсем наскоро – едва година и 5 месеца след батко си. При нормална бременност от 9 месеца, ако човек тегли чертата, излиза, че в последните 4 години на бившата еротична моделка й се събират повече месеци, в които е била бременна, отколкото такива, в които не е била.

Ако раждаше по естествен път, това нямаше да е проблем. За Светла обаче се твърди, че ражда с операции. Самата тя е коментирала, че много държи на планираното раждане, тъй като иска децата й да дойдат на бял свят в най-благоприятния според астрологията ден и час. Ето защо ползва услугите на астролог, който изчислява кога трябва да се появят на бял свят, за да имат късмет и лесен живот. Подобни сметки няма как да се направят за естественото раждане. Единственият начин да стане е с операция.

Всяка раждала жена знае, че след секцио трябва да се изчака поне година и половина до следваща бременност, за да е сигурно, че животът на майката, а и на бебето, не е в риск. Тази препоръка младата госпожа Гущерова упорито отказва да спазва. Не е трудно да се изчисли, че след първото си раждане тя е изчакала една година, за да забременее отново, а след второто е чакала само 8 месеца. Въпрос на чист късмет е, че всичко с нея и децата й е наред.

Никой не може да си обясни на какво се дължи това бързане на Светлана да бременее и да плоди деца. Тя очевидно държи да дари мъжа си Християн с възможно най-много челяд за възможно най-кратък период от време. Най-вероятно, за да си гарантира, че ще получава издръжка, ако мъжът й реши да я смени с друга трофейна съпруга.

Източник: Уикенд